Hosgeldiniz
Hala ye degilmisiniz?
ye olmak ok kolay
ye olmak iin tiklayin
+ PcProfosor.CoM - Pes 2008,Pes yamalar,Pes,Knight Online,kv,Slkroad,Full Oyunlar,NFS,Crysis, Oyun Download, Oyun Forum » Futbol & Basketbol Similasyon Oyunlar » Fifa Series
 Fifa 2008 Kendi ncelemem

Kullanc Ad: Beni Hatrla?
ifre:
Sayfa: [1]
Konu: Fifa 2008 Kendi ncelemem (Okunma Says 305 defa) Seenekler Arama
: 16 Ocak 2008, 16:09:33
Michelangelo

Ziyareti
Fifa 2008 Kendi ncelemem

‡ok tartýþtýk bir deðiþiklik yok dedik onu dedik bunu dedik bir deðiþik yok inceleme nasýl olucak diyorsunuzdur belkide haklýsýnýz kýsmen ama göze görünmeyen deðiþikliklerde var bunlarýda göz ardý edemiyeceðiz..Ea Sports pek deðiþiklik yapmamýþ bu aþikar ama inceleme sadece geliþmeleri deðil sýnýfta kalmalarý da incelenir bu yönden zengin bir yazý olucak...

FÝFA NELER DEÐÝÞMÝÞ
Ýlk olarak John Watson klasiði bu seridede yok kafamýzý þiþerecek biri yok anlýyacaðýnýz (: spiker deðiþmiþ gerçi önceki 1-2 seridede yoktu ama yinede deðiþik bir ses daha farklý geliyor insana oynayýþta bir ilerleme yok artýk oyuncu 2 metre yürüyecek diye sizi 10 sn bekletmeyecek daha geliþmiþ bu gerçekten güzel olmuþ fifada görüntüde pek deðiþiklik yok ama oynayýþta yapýlan deðiþiklikler gözden kaçmamalý...–te yandan formalar çok az bir evrim geçirmiþ yine plastik gibi duruyor ama ayrýntýlarý ve benzerliði arttýrýlmýþ gibi duruyor.Oyuncu yüzlerindede geliþme var..Kýsacasý geliþmeler çok ama göze direk hitap etmiyor sadece deðiþtirdim diye 1-2 ayrýntý eklemiþ EA.Bu oyunu alýp almama konusunda kararsýzsanýz bence alýn oynayýþdaki deðiþiklikler sizi oyunu oynamaya itiyor.Alýn ama Pes 2008 de yüklüyse pc nizde pek oynamayacaksýnýz..Ama fifa tadýný havasýný özleyipte yine oynarsýnýz menejerlik modu herkesi oyuna baðlayan etmen...Zaten Pes te Master League burda Manager Mode bunlar oyuna anlam katýyor...Menüler deki aksyon menü açýlma þekilleri çok daha kolaylaþtýrýlmýþ...

Neler Ayný?
‡oðu þey deðiþmemiþ malesef zaten fifada nerde köklü bir deðiþim olduki dersek fifa 2005 fifa 2006 da müthiþ deðiþikler olup devrim yaratmýþtý özellikle 2005 nelerin deðiþtiðini en iyi anlatan sahne ise tabikide 2003 ile 2008 i karþýlaþtýrýp müthiþ deðiþim var demeniz olacaktýr yalnýz 2005 ile 2008 ide karþýlaþtýrýn bi internet kafede bir çocuk 2005 oynasa uleyn bu 2005 mi 08 mi yoksa 07 mi 06 mý diye kalýrsýnýz fark yok!
(TEK BœYœK FARK YENÝ TRANSFERLER OYUNCU ÝSÝMLERÝ TœRKÝYE LÝGÝ UTANMASALAR BUNLARIDA YAPMIYACAKLAR Kahkaha ) neyse çok yerden yere vurduk ama paramýzý yaðmalayýp sonra neden korsan var neden satýlmýyor diyorlar þaþýlacak þey...

Kýsacasý Fifayý alýn arþivinizde bulunsun ama o arþivinizin tozlu raflarýnda Pes 2008 devinin gölgesinde kalýp gider..Benim fikrim tabi herkes farklý oynayýþý sever kimisi Fifa kimisi Pes ben Pesi tercih ettim dünyadaki milyonlarca insan gibi (:
Son Dzenleme: 03 Nisan 2008, 19:18:29 Gnderen: Buraq Logged
Yantla #1 : 09 ubat 2008, 10:56:03
AlperNida

Administrator
*

Rep: 54
Mesaj Says: 855
yelik Bilgileri
E-Posta
Fifa 2008 Kendi Ýncelemem

saðol
Yantla #2 : 27 ubat 2008, 18:35:44
beyazalex

PST Gelien ye

Rep: 3
Mesaj Says: 281
yelik Bilgileri

fifa 08 güzel oyun tavsiye ederim bn oynuyorum þahsen arada bir

Resimlerin Grntlenmesine zin Verilmiyor
Resimleri Grebilmek in ye Ol veya Giri Yap
Yantla #3 : 27 ubat 2008, 18:36:58
cenkcenk34

Ziyareti

pes varken ben fifaya takýlmýyorum pes daha güzel bu arada bilgi için saðol
Yantla #4 : 27 ubat 2008, 18:51:17
beyazalex

PST Gelien ye

Rep: 3
Mesaj Says: 281
yelik Bilgileri
Fifa 2008 Kendi ncelemem

pes varken ben fifaya takýlmýyorum pes daha güzel bu arada bilgi için saðol

haklýsýn ama pes 2008 yanýnda biraz daha grafik bakýmýndan kötüde olsa yine sevenler mutlaka vardýr
Son Dzenleme: 03 Nisan 2008, 19:18:16 Gnderen: Buraq Logged

Resimlerin Grntlenmesine zin Verilmiyor
Resimleri Grebilmek in ye Ol veya Giri Yap
Yantla #5 : 06 Nisan 2008, 17:33:27
medcezirx

PST Yeni ye
*

Rep: 0
Mesaj Says: 1
yelik Bilgileri
E-Posta
Ynt: Fifa 2008 Kendi ncelemem

tesekkurler
Sayfa: [1]

Gitmek istediiniz yer:

Smf Kardelii.Com
smf.gen.tr aracl ile SMF kullanan siteler arasnda yaptmz SMF Kardelii listemizi grmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliinin yesidir
PcProfosor.Com Ariv
|Site Map | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Crystal Vista v2 Design by sPaNdAur
Edit By Buraq
XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!